0800 Nummer

Heb jij een eigen bedrijf, maar hebben jou klanten nog wel eens moeite met het bereiken van het bedrijf telefonisch. Dit kan komen doordat er iets met het nummer aan de hand is of als het bedrijf verhuisd, dan moet het nummer ook aangepast worden.

0800 nummerHet komt nog wel eens voor dat bedrijven verhuizen, dit kan komen doordat er een uitbreiding is en niet iedereen meer in het oude pand terecht kan. Er kunnen natuurlijk ook veel andere redenen zijn voor een verhuizing. Dit is toch wel vervelend, want als je als bedrijf een gewone telefoonnummer hebt waarmee klanten je bereiken, dan moet je deze aanpassen. Het nummer veranderd, wanneer het bedrijf verhuisd. Dit kan nog wel eens vervelend zijn voor klanten die jou proberen te bereiken. Gelukkig is hier een mooie oplossing voor gevonden.

Een 0800 nummer veranderd namelijk niet, het maakt niet uit waar je naartoe verhuisd dit blijft hetzelfde. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je niet goed bereikbaar bent voor klanten. Het mooie is dat een 0800 nummer gratis is voor de beller, dus de klanten hoeven hier niet voor op te draaien dus zullen ze sneller bellen dan ze zouden doen met een gewone nummer of een 0900 nummer.

Comments are closed.

Post Navigation