0800 nummers

Wat zijn 0800 nummers?

0800 nummers zijn telefoonnummers dat gratis gebeld kunnen worden. Deze nummers zijn niet anders dan andere nummers en je kan ze met ieder telefoon bellen. Als je naar een 0800 nummer belt betaalt het bedrijf dat deze nummer beschikbaar heeft gesteld de kosten van het gesprek. De beller betaalt alleen de eventuele kosten van het gebruik van een mobiele telefoon. Kijk op deze website voor meer informatie.

Wie gebruikt 0800 nummers?

0800 nummer worden veelal gebruikt voor sales, bedrijven willen dat klanten direct bellen als ze wat willen bestellen, om die reden gebruiken ze een gratis nummer. Je ziet hee vaak dat bedrijven voor sales gebruik maken van een 0800 nummer en voor ondersteuning een 0900 nummer. Dit laat ook gelijk zijn dat bedrijven verkoop belangrijker vinden dan ondersteuning later.

Waar kan je een 0800 nummer aanvragen?

Een 0800 nummer vraag je online aan of bij een belwinkel. Je kan zo een nummer het beste online aanvragen, online aanbieders zijn meestal vele malen goedkoper dan traditionele aanbieders. Het is verstandig om meerdere offerte bij meerdere providers aan te vragen om zo tot de beste prijs en product te komen.

Wat kost een 0800 nummer? 

Sterk afhankelijk van je provider maar meestal betaal je geen kosten per maand maar je betaalt per ieder gesprek en de duur daarvan. Er worden meerder abonnement vormen aangeboden en er is een abonnement beschikbaar voor ieder zijn wens. Ket altijd wel op dat je een limiet zet op het aantal minuten, hier kan anders misbruik van gemaakt worden en je zit dadelijk met een dikke rekening.

Comments are closed.

Post Navigation